Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Hana Zagorová : Maluj zase obrázky I. CD | internetové ... : Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Hana Zagorová : Maluj zase obrázky I. CD | internetové ... : Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Hana Zagorová - Nešlap nelámej, Letní kluci (1985) - YouTube
Hana Zagorová - Nešlap nelámej, Letní kluci (1985) - YouTube from i.ytimg.com
Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Hana zagorová — nešlap, nelámej 03:42. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir.

Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová.

Hana zagorová — nešlap, nelámej 03:42. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Популярные сегодня тексты и переводы песен:

S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Vím málo | Doovi
Vím málo | Doovi from i.ytimg.com
Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. 3 мин и 28 сек. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem.

Karel vágner karel vágner se svým orchestrem.

Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. 3 мин и 28 сек. Популярные сегодня тексты и переводы песен: R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir.

R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? 3 мин и 28 сек. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Nešlap, nelámej — Hana Zagorová | Last.fm
Nešlap, nelámej — Hana Zagorová | Last.fm from lastfm.freetls.fastly.net
Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. 3 мин и 28 сек. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Hana zagorová — nešlap, nelámej 03:42. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Популярные сегодня тексты и переводы песен: Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí.

Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama